Handelsbetingelser


BESTILLING

Åbningstider: Vores webshop er åben 24 timer i døgnet og du kan afgive ordrer når du har tid. Ordre som er blevet afgivet på en weekend, bliver ikke sendt af sted før om mandagen. Alle priser er i danske kroner (DKK)

Efter du har gennemført din bestilling, sendes der en ordrebekræftelse til din e-mailadresse. I bekræftelsen finder du alle oplysninger om produktet, pris, faktura og fragtadresse.

Hvis oplysningerne i ordrebekræftelsen ikke passer, bedes du straks kontakte os via email på beebeeart@outlook.dk

For at handle på www.beebeeart.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

LEVERING

Vores normale leveringstider er 2-4 hverdage, vi har GRATIS FRAGT og bruger Post Nord, GLS og DAO pakkeshop.

Der tages forbehold for prisjusteringer.
Du skal altid nægte modtagelse af din vare, hvis den er beskadiget under transporten. Hvis der ikke nægtes modtagelse, hæfter du SELV for varen.

BETALING

Beløbet hæves fra din konto, når du har lavet din bestilling, og bliver sendt til din angivne leveringsadresse. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt.

RETUNERING

For at returnere dine varer skal du altid give os besked inden du sender dem retur til os. Beskeden skal skrives til beebeeart@outlook.dk

I din besked skal du skrive dit navn, adresse, email adresse, bestillingsnummer og returvarer.

Du har 14-dages fortrydelsesret, og kan returnere din vare i op til 14 dage, som er gældende fra den dag du modtager den.

Du er ansvarlig for retur fragt, levering og tilstand af produkterne ved retur. Produkterne skal returneres i original stand og i en original, ubeskadiget emballage.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelse.

Når returvarer modtages i overensstemmelse med ovenstående kriterier, refunderer vi værdien af din ordre.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte, at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Køber bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og hæfter for en eventuel forringelse af varens værdi, herunder som følge af forkert håndtering af varen.

Vi forbeholder os ret til, at nægte ret til returnering af varer, som er beskadiget eller ikke overholder ovennævnte kriterier.

Så længe pakken ikke er udleveret til BeeBeeart, så kan vi ikke give pengene tilbage. Vi anbefaler derfor at sende varen med pakkepost med omdeling ( med f.eks. DAO, GLS eller Post Nord ).
På den måde kan pakken altid spores, og begge parter kan se hvor langt pakken er nået.

Vi modtager IKKE pakker sendt ufranko eller pr. efterkrav. Pakker sendt til en PakkeShop, vil ikke blive afhentet.

Desuden forbeholder vi os ret til at opkræve betaling for returportoen, der opkræves af Post Nord, GLS eller DAO, hvis en pakke ikke afhentes/nægtes modtaget af kunden og derfor sendes retur til BeeBeeart på vores regning.

Leveringsomkostningerne betales ikke retur, hvis det kun er en del af dit køb du fortryder.

Varen skal sendes til adressen:

BeeBeeart
Løgten Østervej 29, 8541 Skødstrup

Der bedes vedlægges kopi af fakturaen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. For at få det fulde beløb retur, skal du returnere varen i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Har varen været i brug eller monteret vil BeeBeeart foretage en værdiberegning i forhold til, hvilken værdi varen vil have ved et evt. gensalg.

Efter godkendelsen af returneringen, overfører vi købsbeløbet tilbage til den konto, varen er købt med.

FORBEHOLD

Vi tager forbehold på hjemmesiden, f.eks. for trykfejl, prisstigninger, udsolgte varer, prisændringer og ændrede produktspecifikationer.

Vi garanterer ikke for, at billederne afspejler produktets nøjagtige udseende, da en vis farveforskel, billedkvalitet og opløsning kan opstå afhængigt af visning på computer, Ipad og mobil mv. Vi forsøger altid at vise produkterne så præcist som muligt.